Організатори заходу – німецько-українська платформа «Київський Діалог» у партнерстві з «Агентством розвитку Дніпра» – запросили до участі громадських активістів, представників органів місцевої влади та самоврядування, а також бізнесу Дніпра та області, які розвивають туристичний потенціал своїх міст та громад.

Тренінг відкрила керівник туристичного напрямку «Агентства розвитку Дніпра» Анна Колєда, яка розповіла про нову туристичну дестинацію на мапі України – місто Дніпро та його унікальні туристичні пропозиції.

Зі слухачами спілкувались експерти-практики: Олег Демчук, директор Агенції Сталого Розвитку АСТАР, Сергій Толстіхін, керівник Туристичного консалтингового бюро, Alex Bunitsky, шеф дизайн-студії «РУТА».

Вони розповіли про сучасні тенденції світового та українського туризму. Насамперед, детально зупинившись на зеленому туризмі, як компоненті сталого розвитку території. На прикладі реальних практичних кейсів було розглянуто способи визначення цільової аудиторії та створення пропозиції саме для неї, брендування туристичного продукту на прикладі події, закладу, території.

Організатори впевнені: набуті знання стануть в пригоді кожному учаснику на його професійному шляху.