На запрошення «Агентства розвитку Дніпра» впродовж 9-10 березня в обласному центрі з робочим візитом перебував головний редактор англомовного журналу «BUSINESS UKRAINE» Peter Dickinson, який провів зустрічі з керівниками інвестиційно привабливих підприємств Дніпра та ознайомився із амбіційними цілями та завданнями щодо економічного зростання, які ставить міський голова – Борис Філатов.

Метою залучення до співпраці одного з найкращих в Україні англомовних видань «BUSINESS UKRAINE» є популяризація ділових та інвестиційних можливостей Дніпра серед західних замовників та інвесторів. Саме тому було обрано широкий спектр питань для висвітлення передумов та переваг у розвитку місцевої промисловості, сфери IT, туризму, освіти, інновацій та інвестування.

Як зазначив під час зустрічі директор агентства Володимир Панченко, «Агентство розвитку Дніпра» Дніпровської міської ради створене для всебічного розвитку бізнесу в місті. Ціль амбіційна і масштабна – залучити додатково 5 млрд. доларів капіталу протягом 5-ти років, створити 100 тисяч робочих місць. Ще одним викликом є залучення 1 млн. туристів щорічно у наше колись повністю закрите місто. Для виконання поставлених завдань потрібна злагоджена і чітка робота влади, суспільства і бізнесу.

У місті Дніпро планується створення індустріального парку, наукового парку, будівництво виставкового центру, масштабне оновлення транспортної інфраструктури. Вже є попередні домовленості щодо проведення до кінця поточного року на теренах міста 3-х бізнес-форумів».

Отже поява англомовного журналу «BUSINESS DNIPRO» – цілком слушна, та не єдина, нагода поінформувати потенційних замовників та і нвесторів в Україні і за кордоном про компанії, що ефективно функціонують в місті Дніпро та живлять економіку держави.

Перші примірники журналу з’являться вже на початку квітня 2017 року, та розповсюджуватимуться у посольствах, міжнародних компаніях та офісах агентств розвитку.