В рамках Програми впровадження на ринку України провідних технологій у сфері енергоефективності, екології та інноваційної політики, що просувається ICC UKRAINE, відбулася робоча поїздка делегації ICC UKRAINE на чолі із віце-президентом з питань співпраці з іноземними інвесторами паном Едуардом Хідіровим до м. Дніпра.

У програмі зустрічей представників делегації ICC UKRAINE з інвестиційними колами у м. Дніпрі відбулася зустріч з представниками інвестиційного офісу мера міста Бориса Філатова – «Агентства розвитку Дніпра», зокрема, із заступником директора з бізнес-проектів Олександром Каплі та заступником директора з проектів розвитку індустріального парку Дмитром Хорішком.

Гості отримали можливість ознайомитися із інвестиційними можливостями міського проекту – індустріальний парк «Innovation Forpost», будівництвом у нашому місті сучасного сміттєпереробного комплексу із застосуванням новітніх технологій.

За словами директора «Агентства розвитку Дніпра» Володимира Панченка, були обговорені етапи задіяння партнерства та залучення інвесторів в дніпровський ІП. Також отримана ґрунтовна зацікавленість у впровадженні проекту МБО Дніпро.