Шановні дніпряни!

2020 року закінчується строк дії стратегічного плану розвитку нашого міста, який був ухвалений 28 грудня 2011 року депутатами VI скликання на 19-й сесії ДМР. Цей документ визначив основні напрямки розвитку міста, ключових секторів економіки та галузей виробництва, окреслив його можливості та перспективи.

Проте виклики часу, економічні реалії та потреби суспільства вимагали переоцінки стратегічних пріоритетів, а ряд нагальних соціальних проблем, що виникли протягом останніх років, потребували негайного розв’язання ще до початку пандемії коронавірусу #COVID19.

Тож, починаючи з 2017 року, моменту створення «Агентства розвитку Дніпра», одним з пріоритетів нашої діяльності була розробка наступної стратегії розвитку Дніпра до 2030 року.

Впродовж 2018-2019 років команда «Агентства розвитку Дніпра» провела 6 стратегічних сесій за різними напрямками, запрошуючи як західних, так і вітчизняних експертів (ми розповімо про стратсесії окремо).

Нова стратегія розвитку Дніпра також покликана забезпечити відповідності вимогам новоприйнятих нормативно-правових актів України, а також її гармонізації з державними документами стратегічного характеру.

Отже попереду в нас ще 4 стратегічні сесії, громадські слухання. Проте кожен дніпрянин може долучитися до важливого для міста завдання вже зараз. Адже ми розуміємо, що умова створення і реалізації якісної стратегії – це синергія між громадянським суспільством, бізнесом, наукою та владою.

Слідкуйте за анонсами на офіційних сторінках «Агентства розвитку Дніпра» в мережі Інтернет:
The official site: http://dda.dp.ua/
★ Subscribe to the official Youtube channel https://www.youtube.com/c/DniproDevelopmentAgency
★ Stay Informed:
Facebook: https://www.facebook.com/DniproDevelopmentAgency/
Twitter: https://twitter.com/DniproDA

Переглянути відео: