Україна отримала унікальну можливість приєднатися до процесів формування європейської промислової політики в рамках “Європейських індустріальних днів”.

7, 20 та 22 лютого у Дніпрі, Хмельницькому та Вінниці відбудуться круглі столи за участі представників бізнесу, органів державної влади та місцевого самоврядування та експертного середовища. Під час заходів учасники обговорять шляхи поступового входження вітчизняних підприємств до європейської екосистеми формування індустріальної політики. Це нагода для України продемонструвати свій потенціал, встановити контакти з європейськими стейкхолдерами та залучити додаткові ресурси для розвитку. Слідкувати за подіями можна на інтернет-сторінці www.euindustryday.in.ua.

“Європейські індустріальні дні” – це комунікативна платформа для вироблення спільної індустріальної політики Європейського Союзу. Кожного року відбувається верифікація, моніторинг та оцінка виконання Стратегії індустріального розвитку, схваленої Єврокомісією у 2017 році. Завдяки зворотному зв’язку від представників європейських ділових та наукових кіл Стратегію адаптують до сучасних викликів. Україна бере участь у платформі вже вдруге.

Більше інформації про Європейські індустріальні дні можна отримати на сторінці Європейської комісії https://ec.europa.eu/…/business-an…/eu-industry-days-2019_en

Основними організаторами та партнерами виступають Міністерство економічного розвитку і торгівлі України та Команда підтримки реформ при Міністерстві, Офіс реформ Кабінету Міністрів України, Рада підприємців при КМУ, Торгово-промислова палата України / Ukrainian CCI, Агентство розвитку Дніпра, Хмельницька Торгово-промислова Палата та Вінницька торгово-промислова палата. Заходи проходитимуть за підтримки Проекту «Консультування підприємств щодо енергоефективності» / Energy Efficiency Projects – Проекти з енергоефективності, що виконується виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, за дорученням уряду Німеччини.