На запрошення Торгово-промислової палати України директор «Агентства розвитку Дніпра» Володимир Панченко взяв участь у роботі конференції «Нова індустріалізація: спільні дії Уряду та бізнесу».

Зокрема, у гала-сесії «Україна 2019: візія економічного зростання. Промисловість, інновації, фінанси, експорт» за участю Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, панельній дискусії «Як провести успішну індустріалізацію України в умовах фінансового дефіциту. Чинні та перспективні інструменти державної та недержавної підтримки промисловості».

«Метою заходу було бажання провести спільно з представниками Уряду, бізнесу, центральних і регіональних органів державної виконавчої влади, наукових та експертних кіл, інвестиційних інституцій, дипломатичних місій, акредитованих в Україні, моніторинг щодо формування та реалізації в Україні засад політики «нової індустріалізації» та сформувати конкретні завдання на 2019 рік, – каже Володимир Панченко. – Тому цілком слушною є потреба у проведенні аудиту чинних та перспективних державних/недержавних джерел фінансування, які можуть бути використані бізнесом при реалізації конкретних інвестиційних промислових проектів».

За підсумками конференції передбачається внести пропозиції щодо напрямів Нової індустріалізації України для Уряду та Верховної Ради України, зокрема, щодо формування в країні розгалуженої системи інститутів розвитку та насамперед підтримки промисловості.