Перший круїз від Viking Cruises відвідав м. Дніпро. Річні круїзи відомої швейцарської компанії повернулися після 4-х річної перерви.

«Наразі у Дніпрі вони лише екскурсанти, а не туристи, оскільки проводять у нас 1 день і о півночі вирушають на Запоріжжя, і далі до Херсона та Одеси, – ділиться своїми враженнями керівник туристичного напрямку «Агентства розвитку Дніпра» Анна Колєда, яка на початку березня представляла Дніпро, як місто цілорічного відвідування, на найбільшій у світі туристичній виставці ITB BERLIN-2018. – Дуже плідно попрацювали з паном Дамієном, представником компанії відповідального за програми всіх круїзних суден Viking. Зробили вранішню екскурсію більш видовищною (за програмою вони відвідували Історичний музей та околиці – та повертались на корабель). До факультативів до Петриківки додали космос, відвідання Менори та Музею Машини часу».

Анна Колєда зізнається, що однією із проблем, з якою стикнулися іноземці – це відсутність англомовних гідів.

Тож, якщо ви знаєте фахівців, які можуть вести екскурсії англійською – звертайтесь до «Агентства розвитку Дніпра». Пропонуйте цікаві локації, можливо, нові, які можна відвідати протягом 2-3 годин. English friendly у місті – також пишіть.

«Для туристичних послуг міста Дніпро – це буде тренування боєм, – каже Анна Колєда. – 14 круїзів за сезон з понад 150 американцями, канадцями та австралійцями кожного разу на борту».