«Агентство розвитку Дніпра» з діловим візитом відвідав акціонер та член консультаційної ради компанії Woco (Німеччина) Бернхард Вольф.

Метою візиту стало вивчення можливостей інвестування компанії в м. Дніпро. Woco Group – це фірма з обсягом реалізації 750 млн. Євро, яка працює в усьому світі зі штаб-квартирою в місті Бад-Зоден-Салмунстер. Основні споживачі її продуктів (інноваційні рішення в акустиці, приводах, комплектуючих з полімерів) – це відомі автомобільні концерни. 

«Ми чули про європейський підхід, який сповідують в питаннях розвитку інвестиційної інфраструктури в м. Дніпрі, – зізнався Бернхард Вольф. Тому приїхали у відповідне міське агентство, яке також щільно співпрацює з Генеральним консульством Федеративної республіки Німеччина».

Як зазначив директор «Агентства розвитку Дніпра» Володимир Панченко: «Нам приємно, що постачальник концернів Volkswagen, DaimlerChrysler, General Motors приїхав до нас в Дніпро, побачив для себе перспективні можливості. Для м. Дніпро це буде означати – створення нових високотехнологічних робочих місць – практична користь, на якій неодноразово акцентує увагу очільник Дніпра Борис Філатов. На першому етапі їх буде 100 і завдання полягатиме у збірці метало гумових комплектуючих для автомобілів. Другий етап складніший, адже включатиме цілі вузли, які потребують відповідного сучасного обладнання».

Володимир Панченко висловив також сподівання, що компанія Woco зможе стати повноцінним партнером у розвитку машинобудування у м. Дніпрі, бо процеси конвергенції на світовому ринку, в якому наше місто посяде помітне місце, відкривають перед Дніпром, виробниками, усіма зацікавленими сторонам ділові контакти вищого рівня.