Сьогодні у Дніпропетровській торгово-промисловій палаті відбулась зустріч бізнес-спільноти Дніпропетровщини з членами Міжнародного трейд-клубу – організації, що об’єднує представників 60 посольств іноземних держав і міжнародних організацій, акредитованих в Україні.

Представники «Агентства розвитку Дніпра» провели ґрунтовні перемовини у форматі B2B з дипломатами, відповідальними за торгово-економічну співпрацю з Україною.

Так, з виконавчою директоркою Канадсько-української торгової асоціації Еммою Турос обговорено шляхи залучення грантових програм до інвестиційних проектів м. Дніпро. Першого секретаря відділу торгівлі та економіки представництва ЄС в Україні Жосліна Гіттона зацікавив проект з будівництва на Слобожанському проспекті індустріального парку «Industrial Forpost», який має стати інвестиційно привабливим для європейських бізнес-кіл. А з представником посольства Словаччини Олександром Морозом досягнуто попередні домовленості щодо візиту дніпровської делегації до Словаччини з метою вивчення досвіду впровадження та управління місцевими індустріальними парками.