На запрошення Посольства Франції в Україні та держгентства Business France представники «Агентства розвитку Дніпра» взяли участь у трьохсторонній бізнес-зустрічі з очільниками французьких компаній, керівниками торговельного представництва Посольства Франції.

Іноземців цікавив сучасний стан, перспективи розвитку та ключові проекти у м. Дніпро, що заплановані до реалізації та до яких можуть бути залучені французькі компанії та бізнес-середовище.

Як зазначив заступник директора «Агентства розвитку Дніпра» з питань інвестицій Олексій Самовалов, «впродовж зустрічі також були проведені переговори з Торговим радником Посольства Франції в Україні, директором Бізнес Франс Україна, Алексі Струве, керівником економічного відділу в Україні, Білорусі та Молдові Вінсеном Пренго та Президентом інжинірингової компанії Beten International Жаном Рошем, у ході яких досягнуто домовленості щодо організації візиту делегації представників бізнес-кіл Франції до м. Дніпро з метою вивчення можливостей реалізації інвестиційних проектів з компаніями міста та області. Той факт, що французька сторона звертає пильну увагу на позитивні зміни в інвестиційному кліматі Дніпра, вважає наявні ґрунтовні передумови за доцільне для співпраці, має стати добрим сигналом також для активізації внутрішнього інвестора».