Цього разу до офісу дніпрян завітала делегація Агенції стратегічного розвитку Білої Церкви.

Гостей, а саме – заступника міського голови Білої Церкви Володимира Хмурича, який курирує тамтешню агенцію, та президента Фонду Василя Хмельницького K.Fund Федіра Логвіненка цікавило багато питань. Адже, як і «Агентство розвитку Дніпра», підприємство, засноване у 2016 році, як рушійний механізм позитивних змін у місті, що розробляє та реалізує проекти, які сприяють соціально-економічному розвитку міста. Тож функціональні питання, структурна спрямованість напрямків, досвід у гуманітарній, інвестиційний сфері, в області стратегій розвитку, бізнес-планування –по факту цікавили обидві сторони. Відбувся відвертий обмін думками, візіями та певними пропозиціями.

За словами директора «Агентства розвитку Дніпра» Володимира Панченка, «формат нашого офісу не випадково був обран «open space», відкритий космос, бо ми, насправді відкриті для дієвого ділового партнерства. Подібний обмін досвідом, предметними напрацюванням, дуже корисний, адже рухає обидві інституції до досягнення своєї мети».

Неабиякий інтерес у гостей із Білої Церкви викликала і презентація про впровадження проектів е-демократії в м. Дніпро, основні досягнення та подальші кроки, яку провела начальник управління інформаційних технологій Дніпровської міської ради Ірина Корецька.