Цього року це стало можливим за підтримки Дніпровської міської ради та «Агентства розвитку Дніпра».

На захід з’їхалися 76 провідних галузевих спікерів з України, Ізраїлю, США та інших країн. Дводенна програма включала в себе гостьові презентації, дискусії з ключових тем, які стоять перед українською ІТ-галуззю, і практичні семінари. Тож послухати і поспілкуватися з відомими фахівцями впродовж 17-18 червня прийшли понад тисячу відвідувачів.

У вступній промові на відкритті ІТЕМ директор «Агентства розвитку Дніпра» Володимир Панченко зазначив: «Дніпро – не провінція. Адже ІТЕМ почався з англо-украіномовних спічів на сцені. Дякуємо очільнику міста Борису Філатову за підтримку. Щасливий, що ІТ-форум ІТЕМ залишився в місті Дніпро.

Перш за все, місто має постійно проводити знакові події – такі, як ІТЕМ. Це привабливо, як з інвестиційної точки зору, розбудови IT-кластера, так й іміджевої, туристичної моделі сучасного міста. До того ж проведення ІТЕМ у м. Дніпро – це позитивний сигнал IT-ринку – у нашому місті все гаразд з високотехлогічними робочими місцями.

Щорічні івенти приваблюють дедалі більше людей. Потрібно створити цілу «мережу» таких подій, яка має максимально «накривати» кожен тиждень. У році 52 тижня, тому для «пульсуючого міста» повинно бути як мінімум 50 подій, які відвідуватимуть не тільки містяни, а й гості з інших регіонів. І задля досягнення цієї мети «Агентство розвитку Дніпра» докладає всіх зусиль».