1 червня 2017 р. в «Агентстві розвитку Дніпра» пройшла нарада з керівниками і провідними фахівцями ПАТ «ІНТЕРПАЙП НТЗ» щодо розроблення дорожньої карти по спільній роботі між підприємством по створенню індустріального парку та агентством, як проектним офісом Дніпровської міської ради, що супроводжує проект.

Як зазначила менеджер проекту «Індустріальний парк» Олена Іваницька, «Оскільки питання оформлення передачі об’єктів нерухомості, переоформлення оренди, демонтаж, рекультивація земель процедурно складні і довготривалі, вкрай важливо виробити спільну позицію між зацікавленими сторонами: ПАТ «ІНТЕРПАЙП НТЗ», що утримує території і об’єкти нерухомості та містом, яке в результаті отримає значні території в середмісті для подальшого освоєння. А задача «Агентства розвитку Дніпра провести технічний і проектний супровід і створити базу для створення Індустріального парку в м. Дніпрі».

ПАТ «ІНТЕРПАЙП НТЗ» також висловило зацікавленість у концептуальній співпраці та створенні металургійно-машинобудівного кластеру.