Підведення підсумків та форум-презентація бізнес-планів відбудеться 25 травня в офісі «Агентства розвитку Дніпра».

За словами керівника департаменту розвитку бізнесу агентства – Павла Терещенка, ще є час для бажаючих надати заявку для участі у конкурсі бізнес-планів – збір триває до 19 травня включно: «За три місяці, що ми проводимо конкурс, умови та вимоги до учасників конкурсу не дістали змін. Немає обмежень у виборі сфер діяльності, хоча разом з тим пріоритетними сферами визначено енергозбереження та покращення екології. Підприємство-учасник повинно реєструватися в м. Дніпро. Його виробничі потужності також повинні бути розміщені в нашому місті або в Дніпровському районі. Переможець конкурсу отримає премію (сума премії погоджується). Автори кращих проектів будуть забезпечені нашою підтримкою в залученні інвестицій від донорів, сприянні збоку місцевої влади, наданні консультаційних послуг від партнерів агентства».

Нагадаємо, організатори ініціювали проведення прозорого конкурсу бізнес-планів задля збільшення інвестиційної привабливості м. Дніпро та формування інвестиційної карти міста.

«Розуміючи, що навіть не всі бізнесмени мають ґрунтовні практичні навички з проектного менеджменту, – розповідає Павел Терещенко, – протягом лютого-березня-травня в «Агентстві розвитку Дніпра» проходив комплексний безкоштовний тренінг – «Управління проектами: методологія та особливості бізнес-практики», який складався з трьох панелей. Впевнені, це заохочування не лише допомогло багатьом взяти участь у конкурсі бізнес-проектів, але й застосовувати отримані навички в рамках своєї організації».

Всі заявки на конкурс проектів інтерактивної інвестиційної карти міста приймаються у належно оформленому вигляді, згідно з наданою нижче формою на e-mail: sme@dda.dp.ua до 19.05.17 включно.

Форма заявки

Форма заявки

Приклад розрахунків

Приклад розрахунків

Приклад резюме

Приклад резюме

Приклад паспорту

Приклад паспорту

Приклад скороченого паспорту

Приклад скороченого паспорту (EN)