Ще ніколи у новітній історії Дніпра ділові та інвестиційні можливості нашого міста для західних інвесторів не були настільки ґрунтовно представлені очима британського журналіста.

Задля досягнення транспарентності на запрошення «Агентства розвитку Дніпра» на початку березня місто особисто відвідав головний редактор англомовного журналу «Business Ukraine» Peter Dickinson, який провів зустрічі з керівниками інвестиційно привабливих підприємств Дніпра та ознайомився із амбіційними цілями та завданнями щодо економічного зростання, які ставить міський голова – Борис Філатов.

INVESTING IN DNIPROСаме інтерв’ю із очільником міста про наслідки гібридної війни із північним сусідом та шляхи залучення міжнародних інвесторів відкриває INVESTING IN DNIPRO. На шпальтах журналу також представлений бізнес-портрет міста – яким воно є сьогодні та яким має бути завтра. Викладено амбіційні інвест-проекти, якими наразі опікується «Агентство розвитку Дніпра», та які було презентовано під час робочого візиту наприкінці минулого місяця дніпровської делегації до Великої Британії. Надана відповідь, чому саме зовнішні інвестори пильно спостерігають за тим, як залучають у місто внутрішніх інвесторів.

Та журнал містить не лише широкий спектр питань для висвітлення передумов та переваг у розвитку місцевої промисловості, сфери IT, туризму, освіти, інновацій та інвестування. Чимало матеріалів присвячено іміджу Дніпра – розповідь про першій в Україні музей АТО, топ-10 місць, які іноземні туристи обов’язково мають відвідати за weekend.

«Поява спеціального випуску англомовного журналу «Business Ukraine» – INVESTING IN DNIPRO – цілком слушна, та не єдина, нагода поінформувати потенційних замовників та інвесторів в Україні і за кордоном про потенціал міста, компанії, що ефективно функціонують та живлять економіку держави, – підсумовує директор «Агентства розвитку Дніпра» Володимир Панченко. – Більш переконливою демонстрацією мають стати вже реалізовані інвест-проекти і вони не за горами».

Нагадуємо, спеціальний випуск англомовного журналу «Business Ukraine» – INVESTING IN DNIPRO – розповсюджуватиметься у посольствах, міжнародних компаніях та офісах агентств розвитку.