Вперше за останні п’ять років наше місто було представлено у рамках XXIII Міжнародної виставки «УКРАЇНА – подорожі та туризм».

Це стало можливим за підтримки мерії та ініціативи «Агентства розвитку Дніпра».

Чисельна кількість бізнес-контактів, бажаючих особисто взяти участь у майстер-класах з петриківського розпису була прикута до спеціалізованого інформаційного стенда м. Дніпро.

Навіть директор Департаменту туризму і курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Іван Ліптуга завітав у гості, залишивши на згадку світлину, та зазначив: «Хоча UITT завжди була виставкою більше орієнтованої на виїзний туризм, і основну частину експозиції традиційно займають лідери виїзного туроператорського ринку та їх партнери (цього року їх було біля 30 країн), нас хвилює, перш за все, в’їзний та внутрішній туризм. І тут не можуть не радувати результати змін всього за один рік. Адже такі міста, як Дніпро, нічим не гірше за ту ж Туреччину. І це дуже добре, коли такі міста приймають участь у подібних представницьких заходах».

Під час перемовин представники «Агентства розвитку Дніпра» дістали ґрунтовних домовленостей із бізнесовими відвідувачами UITT 2017. Проте, які ж само цікави заходи чекатимуть на містян та гостей Дніпра, дізнаєтеся згодом, слідкуючи за нашими анонсами.