За цей короткий час, який сплив з початку року, бізнесові ініціації команди агентства, спрямовані на підвищення інвестиційної привабливості нашого міста, знаходять все більшу підтримку на міжнародному рівні.

Так, на початку березня в офісі «Агентства розвитку Дніпра» відбулась робоча зустріч з Надзвичайним і Повноважним послом Бельгії в Україні Люком Якобсом. Окресливши перспективні сфери для співробітництва та інвестицій, у поважного гостя неабиякий інтерес викликала низка перспективних інвестиційних проектів агентства, серед яких – «Індустріальний парк», «Канатна дорога», «Експоцентр». Пан посол зазначив, що Україну і Бельгію пов’язує понад столітня історія співробітництва, яка є вдалим прикладом для сучасних інвестиційних проектів. Тож Люк Якобс підтримав і ідею створення у Дніпрі «бельгійського» туристичного маршруту.

Під час зустрічі з Надзвичайним і Повноважним послом Бельгії в Україні Люком Якобсом Під час зустрічі з групою інвесторів з Асоціації альтернативних та відновлюваних ресурсів зі Словаччини (Братислава)

А за декілька тижнів до цього до агентства завітала ціла делегація –  група інвесторів з Асоціації альтернативних та відновлюваних ресурсів зі Словаччини (Братислава) на чолі із головою – Філіпом Урбану. Гостям були презентовані окремі інвестиційні проекти безпосередньо їх авторами, що надало можливість вести професійну, предметну розмову кожній зацікавленій у співпраці стороні.

Отже робота з розширення партнерських відносин із західними партнерами, створення перспективних інвестиційних проектів відповідно до потреб регіону і зацікавленості потенційних інвесторів триває.

Слідкуйте за нашими новинами. На вас чекають нові цікаві та ґрунтовні факти, які підкреслюють підвищення рівня інвестиційного іміджу міста у світі.