31 січня 2017 р. в Агентстві розвитку Дніпра, відбулася ділова зустріч команди агентства та групи інвесторів з Асоціації альтернативних та відновлюваних ресурсів, Словаччина, Братислава.
Зустріч розпочалася з короткої презентації агентства, директором Володимиром Панченко, далі учасники команди агентства доповідали про свої напрацювання та плани на майбутнє.
В доповіді йшла мова про інвестиційні проекти такі як «Індустріальний парк», «Канатна дорога», «Експоцентр» та інші. Гостям були представлені короткі тизери бізнес-планів учасників конкурсу, який був проведений агентством в кінці минулого року.
Також гостям були презентовані окремі інвестиційні проекти безпосередньо їх авторами.
Після чого, слово було передано голові Асоціації альтернативних та відновлюваних ресурсів, Словаччина, Братислава – Філіпу Урбану.
Це була яскрава презентація Словаччини, були представлені основні напрямки економіки цієї країни, шлях її розвитку, та перспективні напрямки діяльності. Були надані рекомендації по напрямкам діяльності агентства та шляхи досягнення поставлених цілей. Також голова Асоціації проявив зацікавленість до окремих проектів, які були представлені на зустрічі, й було намічено попередній план дій по їх реалізації.
Гостями було відмічено комплексний підхід та професійність команди агентства.
Підписання меморандуму про співпрацю намітили на 02 лютого 2017р.