Майданчиком для обговорення стала міжнародна інвестиційна виставка «International Trade Fair for Property and Investment» (EXPO REAL)  у м. Мюнхені.

«Це був гарний привід налагодити прямі ділові контакти, зібравшись широким колом експертів, аби віч-на-віч були провести зустрічі з потенційними інвесторами у керуючу компанію, резидентами та партнерами індустріального парку «Innovation Forpost», – каже заступник директора з питань інвестицій «Агентства розвитку Дніпра» Олексій Самовалов. – Зокрема, ми провели перемовини з міжнародними консалтинговими компаніями США («CBRE»), Великої Британії («Knight Frank»), Люксембургу («GAM»). Досягнуто домовленості про вивчення з боку провідних європейських складських і логістичних компаній «Logicor», «P3 Logistic Parks» економічної частини та технічної документації ділянок міста Дніпро для можливого розміщення сучасного логістичного центру. Також були проведені індивідуальні зустрічі з компаніями «Brickblock», «Placense»,  «Innogy» (Innovation Hub, Німеччина) з питань партнерства у розвитку інноваційної екосистеми індустріального парку «Innovation Forpost», впровадження інвестиційної мапи міста Дніпра та краудфандингового фінансування проектів.

Наразі спільно доопрацьовуємо наш портфель інвестиційних проектів, готуємо відповіді на зустрічні пропозиції. Адже інвесторів зацікавив не лише індустріальний парк у м. Дніпрі – і це стимулює нас рухатися вперед».