Презентація масштабного інвестиційного проекту впровадження у м. Дніпрі індустріального парку «Innovation Forpost» відбулась напередодні у Dubai Chamber (торгово-промисловій палаті міста Дубай).

За словами заступника директора з питань інвестицій «Агентства розвитку Дніпра» Олексія Самовалова, це стало можливим завдяки підтримці Міністра закордонних справ України – Павла Клімкіна, радника Міністра Олега Ходарєва, дипломатичного корпусу у ОАЕ та партнерам агентства – Українського центру міжнародного партнерства (м. Харків).

«Напередодні зустрічі представницької української делегації з впливовими інвесторами арабського світу ми зустрілися у м. Дніпрі з представниками Українського Центру Міжнародного Партнерства та окреслили перспективи співпраці, – каже Олексій Самовалов. – Адже Дніпро, як і Харків, поєднують амбітні завдання сталого регіонального розвитку, кластеризації регіональної економіки, налагодження прямих міжнародних зв’язків».

«Відвідавши офіс «Агентства розвитку Дніпра», ми побачили вражаючі проекти та системний підхід до бачення майбутнього інноваційного розвитку Дніпровського регіону, – зізнається директор Українського центру міжнародного партнерства Дмитро Трушеньов. – Для нас було честю презентувати такої якості інвестиційні проекти перед дуже впливовими інвесторами арабського світу». 

До речі, перший інвестиційний форум Україна-ОАЕ пройде вже незабаром у 2019 році у Харкові. Завітають арабські інвестори і до Дніпра.