Під час короткого візиту до нашого міста третій Президент України Віктор Ющенко (2005-2010) забажав особисто познайомитися з командою Агентства, яка опікується залученням інвестицій та впроваджує проекти, які вже відомі в Україні.

«Ви поставили амбітні, але цілком досяжні цілі – залучити у м. Дніпра 10 млрд. доларів США прямих іноземних і внутрішніх інвестицій протягом 10 років, – зазначив Віктор Ющенко. – Насправді Україна має сьогодні стільки ресурсів, скільки ніколи не мали за 26 років. Уявіть собі: на руках населення 120 млрд. доларів. Це приблизно по три тисячі на людину. На рахунках за кордоном, у тому числі й в офшорах, – 140 млрд. Дефіцит бюджету – 77-100 мільярдів. Тож лише, наприклад, через детінізацію економіка країни отримає відчутне живлення. Але конче потрібен план дій.

Дніпро – не останнє місто в Україні. Я побачив ваші проекти. І мене тішить фаховий рівень. Якщо у кожному місті інвестиційні завдання будуть вирішувати таки команди, на чолі з таким мером, як Борис Філатов, все буде добре».