Відповідний меморандум про співпрацю підписано 1-го листопада між «Агентством розвитку Дніпра» та «Експо – Центром «Метеор».

 Реалізація проекту зі створення регіонального виставкового багатофункціонального центру у місті Дніпрі відбуватиметься з використанням найкращого сучасного досвіду. Адже плани далекоглядні, а впровадження матиме практичне та ґрунтовне значення не лише для міста, наповнення бюджету, а й для територіальних громад. Це і підвищення інвестиційної та інноваційної привабливості регіону, сприяння виведенню нових товарів та послуг на внутрішній та зовнішній ринки Дніпропетровщини, забезпечення новими робочими місцями за рахунок стабільного проведення виставок, ярмарок, конгресів, конференцій і навіть концертної діяльності. Проектована площа експоцентру 6200 м2.

Сторони впевнені, що відродження Дніпровської регіональної виставкової індустрії додасть додаткового позитивного іміджу нашого регіону в Україні та в світі в цілому.

Нагадаємо, проект створення індустріального парку у Дніпрі на Слобожанському проспекті впроваджує «Агентство розвитку Дніпра».

За словами керівника проекту «Індустріальний парк» Олени Іваницької, старт перших об’єктів в індустріальному парку відбудеться вже восени 2018 року: «Проект розрахований на реалізацію до 2021 року. Ми поступово наповнимо індустріальний парк виробництвами, сервісами, побудуємо бізнес-інкубатор і створимо новий сучасний промисловий простір».