3 березня у  Агентстві розвитку Дніпра відбулась зустріч співробітників агентства, бізнесменів та представників інвестиційних агентств з Надзвичайним і Повноважним послом Бельгії в Україні Люком Якобсом.

У ході зустрічі учасники обговорили інвестиційну привабливість м. Дніпра та області, окреслили перспективні сфери для співробітництва та інвестицій. Директор Агентства розвитку Дніпра Володимир Панченко презентував основні напрямки роботи агентства та представив низку інвестиційних проектів, у тому числі переможців конкурсу бізнес-планів, які викликали неабиякий інтерес та жваве обговорення.

Пан посол зазначив, що Україну і Бельгію пов’язує понад столітня історія співробітництва, яка є вдалим прикладом для сучасних інвестиційних проектів. Також він підтримав ідею створення у Дніпрі «бельгійського» туристичного маршруту яку запропонувала керівник напрямку туризму Агентства розвитку Дніпра Анна Колєда. До цього маршруту увійдуть визначні історичні місця, пов’язані з бельгійськими підприємствами створеними у другій половині ХІХ ст. на території нашого краю.